STN EN ISO 3882: 2004 (03 8150), Kovové a iné anorganické povlaky. Prehľad metód merania hrúbky (ISO 3882: 2003). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 3882: 2003
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 3882 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy