STN EN ISO 9220: 2001 (03 8151), Kovové povlaky. Meranie hrúbky povlaku. Metóda rastrovacím elektrónovým mikroskopom (ISO 9220: 1988). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9220: 1994