STN EN ISO 9220: 2001 (03 8151), Kovové povlaky. Meranie hrúbky povlaku. Metóda rastrovacím elektrónovým mikroskopom (ISO 9220: 1988). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9220: 1994
Spracovateľ: Marta Chovancová, Gabriela Kóciová. Technická normalizačná komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy