STN EN ISO 12687: 2001 (03 8152), Kovové povlaky. Skúšky pórovitosti. Skúška vlhkou sírou (sírnym kvetom) (ISO 12687: 1996). - Chovancová, Marta; Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 12687: 1998
Spracovateľ: Marta Chovancová, Gabriela Kóciová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy