STN EN ISO 10289: 2003 (03 8153), Metódy koróznych skúšok kovových a iných anorganických povlakov na kovových podkladoch. Vyhodnocovanie skúšobných vzoriek a výrobkov podrobených koróznym skúškam (ISO 10289: 1999). - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Bednařová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 10289: 2001