STN EN ISO 10289: 2003 (03 8153), Metódy koróznych skúšok kovových a iných anorganických povlakov na kovových podkladoch. Vyhodnocovanie skúšobných vzoriek a výrobkov podrobených koróznym skúškam (ISO 10289: 1999). - Drang, Jozef; Lakatoš, Peter; Bednařová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 10289: 2001
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 10289 z októbra 2001 a STN 03 8153 z 12. 2. 1980 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Drang, Peter Lakatoš, Nataša Bednařová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy