STN EN ISO 2064: 2001 (03 8155), Kovové a iné anorganické povlaky. Definície a dohody týkajúce sa merania hrúbky (ISO 2064: 1996). - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2064: 2000 v českom jazyku