STN EN ISO 2064: 2001 (03 8155), Kovové a iné anorganické povlaky. Definície a dohody týkajúce sa merania hrúbky (ISO 2064: 1996). - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2064: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN ISO 2064 z júna 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Ďurďovič, Jozef Drang, Nataša Bednářová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy