STN EN ISO 4516: 2003 (03 8159), Kovové a iné anorganické povlaky. Skúšky mikrotvrdosti podľa Vickersa a podľa Knoopa (ISO 4516: 2002). - Kóciová, Gabriela; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4516: 2002