STN EN ISO 8401: 2001 (03 8161), Kovové povlaky. Prehľad metód na stanovenie tvárnosti (ISO 8401: 1986). - Chovancová, Marta; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8401: 1994