STN EN ISO 8401: 2001 (03 8161), Kovové povlaky. Prehľad metód na stanovenie tvárnosti (ISO 8401: 1986). - Chovancová, Marta; Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8401: 1994
Spracovateľ: Marta Chovancová, Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy