STN EN ISO 3497: 2002 (03 8183), Kovové povlaky. Meranie hrúbky povlaku. Röntgenospektrometrické metódy (ISO 3497: 2000). - Filippi, Peter; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3497: 2000 v českom jazyku