STN EN ISO 3497: 2002 (03 8183), Kovové povlaky. Meranie hrúbky povlaku. Röntgenospektrometrické metódy (ISO 3497: 2000). - Filippi, Peter; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3497: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN ISO 3497 zo septembra 1995 a anglické znenie STN EN ISO 3497 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi, Jozef Drang, Nataša Bednářová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy