STN EN ISO 3543: 2001 (03 8184), Kovové a nekovové povlaky. Meranie hrúbky. Metóda spätného rozptylu beta (ISO 3543: 2000). - Chovancová, Marta; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3543: 2000