STN EN ISO 3868: 2001 (03 8186), Kovové a iné anorganické povlaky. Meranie hrúbky povlaku. Fizeauova metóda mnohozväzkovej interferometrie (ISO 3868: 1976). - Chovancová, Marta; Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3868: 1994