STN 03 8212: 1995, Zabezpečovanie kvality koróznych skúšok v umelých atmosférach. - Holler, Petr; Klimošová, Zorka; Balážová, Oľga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku