STN 03 8212: 1995, Zabezpečovanie kvality koróznych skúšok v umelých atmosférach. - Holler, Petr; Klimošová, Zorka; Balážová, Oľga; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 03 8212 z 9. 9. 1977 v celom rozsahu
Spracovateľ: Petr Holler, Zorka Klimošová, Oľga Balážová.
Keywords: normy