STN EN ISO 8501-2: 2003 (03 8223), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových látok a podobných výrobkov. Vizuálne hodnotenie čistoty povrchu Časť 2 Stupne prípravy natieraných oceľových podkladov po lokálnom odstránení predchádzajúcich náterov (ISO 8501-2: 1994) - Juhás, Pavol; Drang, Jozef; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 8501-2: 2001