STN EN ISO 8501-2: 2003 (03 8223), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových látok a podobných výrobkov. Vizuálne hodnotenie čistoty povrchu Časť 2 Stupne prípravy natieraných oceľových podkladov po lokálnom odstránení predchádzajúcich náterov (ISO 8501-2: 1994) - Juhás, Pavol; Drang, Jozef; Kubátová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN ISO 8501-2: 2001
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 8501-2 z mája 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Juhás, Jozef Drang, Hana Kubátová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy