STN EN ISO 3651-1: 2001 (03 8224), Stanovenie odolnosti nehrdzavejúcich ocelí proti medzikryštálovej korózii Časť 1 Nehrdzavejúce austenitické a feritickoaustenitické (duplexné) ocele. Skúška korózie v kyseline dusičnej meraním úbytku hmotnosti (Hueyho test) (ISO 3651-1: 1998) - Oroszová, Tatiana; Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3651-1: 1998
Táto národná norma je preložená z nemeckého originálu
Spracovateľ: Tatiana Oroszová, Gabriela Kóciová.
Keywords: normy