STN EN ISO 3651-2: 2001 (03 8224), Stanovenie odolnosti nehrdzavejúcich ocelí proti medzikryštálovej korózii Časť 2 Nehrdzavejúce feritické, austenitické a feritickoaustenitické (duplexné) ocele. Skúška korózie v médiách obsahujúcich kyselinu sírovú (ISO 3651-2: 1998) - Oroszová, Tatiana; Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3651-2: 1998