STN EN ISO 8502-3: 2001 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 3 Stanovenie prachu na oceľovom povrchu pripravenom na natieranie (metóda snímania samolepiacou páskou) (ISO 8502-3: 1992) - Filippi, Peter; Kočanová, Natália; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8502-3: 1999 v českom jazyku