STN EN 15502-2-2: 2015 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 2-2 Osobitná norma pre spotrebiče typu B1 - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-2-2: 2014