STN EN 15502-2-2: 2015 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 2-2 Osobitná norma pre spotrebiče typu B1 - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-2-2: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15502-2-2 z februára 2015, ktorá nahradila STN EN 297 + A2 + A3 z januára 2000, STN EN 625 z júna 1998, STN EN 677 z augusta 2001 a STN EN 15417 z januára 2007 v celom rozsahu. STN EN 297 + A2 + A3 z januára 2000, STN EN 625 z júna 1998, STN EN 677 z augusta 2001 a STN EN 15417 z januára 2007 sa môžu súbežne s touto normou používať do 31. 7. 2017
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny. TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy