STN EN 60754-1: 2015 (34 7104), Skúška plynov vznikajúcich pri horení materiálov z káblov Časť 1 Stanovenie obsahu halogénovodíka - Gilian, František (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60754-1: 2014