STN EN 60754-1: 2015 (34 7104), Skúška plynov vznikajúcich pri horení materiálov z káblov Časť 1 Stanovenie obsahu halogénovodíka - Gilian, František; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60754-1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60754-1 z novembra 2014, ktorá od 1. 11. 2014 nahradila STN EN 50267-1, STN EN 50267-2-1, STN EN 50267-2-2 a STN EN 50267-2-3 z apríla 2001 (čiastočne). STN EN 50267-1, STN EN 50267-2-1, STN EN 50267-2-2 a STN EN 50267-2-3 z apríla 2001 sa môžu s touto normou používať do 27. 1. 2017
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy