STN EN 50575: 2015 (34 7110), Silnoprúdové, riadiace a komunikačné káble. Káble na všeobecné použitie v stavbách vo vzťahu k požiadavkám reakcie na oheň. - Gilian, František; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50575: 2014
Táto norma čiastočne nahrádza STN 34 7661 z decembra 2013. STN 34 7661 z decembra 2013 sa môže súbežne s touto normou používať do 8. 11. 2017
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy