STN P CLC/TS 50576: 2015 (34 7111), Elektrické káble. Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok reakcie na oheň. - Gilian, František (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50576: 2014