STN P CLC/TS 50576: 2015 (34 7111), Elektrické káble. Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok reakcie na oheň. - Gilian, František; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50576: 2014
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy