STN EN 326-2 + A1: 2015 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 2 Počiatočná skúška typu a vnútropodniková kontrola výroby - Sedliačik, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 326-2: 2010 + A1: 2014