STN EN 326-2 + A1: 2015 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 2 Počiatočná skúška typu a vnútropodniková kontrola výroby - Sedliačik, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 326-2: 2010 + A1: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 326-2 + A1 z decembra 2014, ktorá od 1. 12. 2014 nahradila STN EN 326-2 z mája 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy