STN P CEN/TS 12201-7: 2015 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 7 Odporúčania na posudzovanie zhody - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 12201-7: 2014