STN P CEN/TS 12201-7: 2015 (64 3041), Potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou a tlakové kanalizačné potrubia a stoky. Polyetylén (PE) Časť 7 Odporúčania na posudzovanie zhody - Molnárová, Vlasta; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 12201-7: 2014
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN P CEN/TS 12201-7 z júla 2014, ktorá od 1. 7. 2014 nahradila STN P CEN/TS 12201-7 z mája 2004 a STN P CEN/TS 13244-7 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy