STN EN 14184: 2015 (75 7713), Kvalita vody. Pokyny na skúmanie vodných makrofytov v tečúcich vodách. - Borovská, Daša (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14184: 2014