STN EN 14184: 2015 (75 7713), Kvalita vody. Pokyny na skúmanie vodných makrofytov v tečúcich vodách. - Borovská, Daša; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14184: 2014
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14184 zo septembra 2014, ktorá od 1. 9. 2014 nahradila STN EN 14184 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy