STN EN ISO 899-1/A1: 2015 (64 0621), Plasty. Stanovenie krípového správania Časť 1 Kríp v ťahu. Zmena A1 (ISO 899-1: 2003/Amd 1: 2015) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A1 STN EN ISO 899-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 899-1: 2003/A1: 2015