STN EN ISO 7010/A1: 2015 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky. Registrované bezpečnostné značky. Zmena A1 (ISO 7010: 2011/Amd 1: 2012) - Bajla, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A1 STN EN ISO 7010: 2013 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7010: 2012/A1: 2014