STN EN ISO 7010/A2: 2015 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky. Registrované bezpečnostné značky. Zmena A2 (ISO 7010: 2011/Amd 2: 2012) - Bajla, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto zmena A2 STN EN ISO 7010: 2013 je slovenskou veriou európskej normy EN ISO 7010: 2012/A2: 2014