STN EN ISO 8502-4: 2001 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 4 Návod na odhad pravdepodobnosti kondenzácie vlhkosti pred nanášaním náterov (ISO 8502-4: 1993) - Filippi, Peter; Kočanová, Natália; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8502-4: 1999 v českom jazyku