STN EN ISO 8502-4: 2001 (03 8224), Príprava oceľových podkladov pred aplikáciou náterových látok a podobných výrobkov. Skúšky na posudzovanie čistoty povrchu Časť 4 Návod na odhad pravdepodobnosti kondenzácie vlhkosti pred nanášaním náterov (ISO 8502-4: 1993) - Filippi, Peter; Kočanová, Natália; Kubátová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8502-4: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Peter Filippi, Natália Kočanová, Hana Kubátová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Norma je nahradená normou STN EN ISO 8502-4 z júna 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy