STN EN ISO 11126-1: 2001 (03 8236), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových hmôt a podobných výrobkov. Špecifikácia nekovových materiálov na abrazívne čistenie Časť 1 Všeobecný úvod a klasifikácia (ISO 11126-1: 1993) - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11126-1: 1997 v českom jazyku