STN EN ISO 11126-1: 2001 (03 8236), Príprava oceľových podkladov pred nanesením náterových hmôt a podobných výrobkov. Špecifikácia nekovových materiálov na abrazívne čistenie Časť 1 Všeobecný úvod a klasifikácia (ISO 11126-1: 1993) - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Kubátová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11126-1: 1997 v českom jazyku
Spracovateľ: Daniel Ďurďovič, Jozef Drang, Hana Kubátová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy