STN ISO 4520: 1992 (03 8630), Ochrana proti korozi. Chromátové konverzní povlaky na zinku a kadmiu. Technické požadavky. - Chocholoušek, Jaroslav; Klimošová, Zorka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 4520: 1981