STN EN ISO 3892: 2002 (03 8632), Konverzné povlaky na kovových materiáloch. Stanovenie plošnej hmotnosti povlaku. Gravimetrické metódy (ISO 3892: 2000). - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3892: 2002 v českom jazyku