STN EN ISO 3892: 2002 (03 8632), Konverzné povlaky na kovových materiáloch. Stanovenie plošnej hmotnosti povlaku. Gravimetrické metódy (ISO 3892: 2000). - Ďurďovič, Daniel; Drang, Jozef; Bednářová, Nataša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 3892: 2002 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3892 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Ďurďovič, Jozef Drang, Nataša Bednářová. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy