STN ISO 6581: 1993 (03 8652), Anodická oxidace hliníku a jeho slitín. Stanovení stálobarevnosti povlaků vytvořených anodickou oxidací při působení ultrafialového světla. - Chocholoušek, Jaroslav; Klimošová, Zorka (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6581: 1980