STN ISO 6581: 1993 (03 8652), Anodická oxidace hliníku a jeho slitín. Stanovení stálobarevnosti povlaků vytvořených anodickou oxidací při působení ultrafialového světla. - Chocholoušek, Jaroslav; Klimošová, Zorka; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6581: 1980
Spracovateľ: Jaroslav Chocholoušek, Zorka Klimošová. Technická normalizační komise: TNK 32 Ochrana proti korozi
Norma je zrušená od 1. 9. 2017
Keywords: normy