STN EN ISO 14922-1: 2001 (03 8709), Žiarové striekanie. Požiadavky na kvalitu žiarovo striekaných štruktúr Časť 1 Návod na výber a používanie (ISO 14922-1: 1999) - Jančúch, Jozef; Drang, Jozef; Dušek, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14922-1: 1999 v českom jazyku