STN EN ISO 14922-2: 2001 (03 8709), Žiarové striekanie. Požiadavky na kvalitu žiarovo striekaných štruktúr Časť 2 Súhrnné požiadavky na kvalitu (ISO 14922-2: 1999) - Jančúch, Jozef; Drang, Jozef; Dušek, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 32 Ochrana proti korozi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14922-2: 1999 v českom jazyku
Spracovateľ: Jozef Jančúch, Jozef Drang, Pavel Dušek. Technická normalizačná komisia: TNK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii, TNK 32 Ochrana proti korozi
Keywords: normy