STN EN ISO 14922-3: 2001 (03 8709), Žiarové striekanie. Požiadavky na kvalitu žiarovo striekaných štruktúr Časť 3 Štandardné požiadavky na kvalitu (ISO 14922-3: 1999) - Jančúch, Jozef; Drang, Jozef; Dušek, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 14922-3: 1999 v českom jazyku